Știrile zilei

Decizie în cazul lucrărilor de pe 1 Decembrie

Lucrările de reabilitare începute recent în zona podului de la Dragaică au întins deja la maximum nervii șoferilor. De dimineață până seară, aglomerația infernală creată între rond și intersecția 1 Decembrie-Unirii-Eroilor ține blocați în trafic sute de șoferi, iar situația ar putea dura cel puțin două luni.

În aceste condiții, edilii din Buzău au luat o decizie menită să grăbească ritmul lucrărilor.

Într-o postare pe Facebook, viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu, a transmis că a ajuns la un acord cu executantul lucrării.

Potrivit acestuia, pe segmentul cuprins între rondul de plastic și intersecție se va lucra neîntrerupt, în două schimburi de câte 12 ore.

„În urma unei analize a valorilor de trafic după începerea lucrărilor la ultimul tronson din Bulevardul 1 Decembrie și amenajarea sensului giratoriu, astăzi, împreună cu constructorul, proiectantul și ceilalți factori implicați, am luat decizia ca pe acel segment să se lucreze în două schimburi de câte 12 ore, inclusiv noaptea!

Am obținut înțelegere din partea constructorului care practic va lucra cu 2 echipe non-stop, astfel încât lucrarea să fie finalizată rapid! Sper să ne ajute și vremea, prognozele pentru săptămâna viitoare fiind încurajatoare!”, a scris viceprimarul Ionuț Apostu pe pagina sa de Facebook

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. pe unirii gurile de canal nu sunt la nivel cu asfaltul, și nu face bine la mașini.
    astea sunt efectele când angajezi firme neprofesioniste.
    dacă și pe 1 decembrie se execută la fel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button