Bancuri&Fun Știrile zilei Utile

Decorează-ți casa în stil RETRO cu aceste 3 idei DEOSEBITE

Casa te este în curs de amenajare și îți dorești să o decorezi deosebit, oferindu-i un aer retro și chic, totodată? Creează un decor special după gusturile tale personale și nu ține, neapărat, cont de tendințele actuale, întrucât acestea se vor demoda în scurt timp, la rândul lor.

Dacă ai deja o idee despre cum ai dori să arate încăperile locuinței tale, împărtășește-i-o unui designer de interior și găsiți împreună soluțiile de amenajare atractive și cele mai practice. Alege nuanțe neutre de culori pentru pereți, specifice stilului retro, și adaugă un element surpriză care să coloreze mai mult încăperea. Dacă, însă, ești adeptul culorilor aprinse, poți opta pentru o paletă diversificată, însă ține cont de recomandările decoratorului tău, pentru a nu da greș.

Află mai jos care sunt secretele unei amenajări deosebite în stil retro:

  1. Bucătăria ta poate deveni un loc care evocă perfect perioada de mijloc a secolului trecut. De la faianță și până la tacâmuri, alege obiecte și decorațiuni specifice, iar pentru a oferi o notă de inedit, apelează la producatorul LDK, care îți oferă o gamă surprinzătoare de electrocasnice colorate. Te-ai gândit că iți poți amenaja bucătăria cu ajutorul unui aragaz sau frigider roșu, verde sau portocaliu? Acum ai ocazia, iar noua ta aparatură electrocasnică poate fi atracția principală pentru întreaga familie și prietenii voștri. De asemenea, este timpul să renunți la masa și scaunele masive, care ocupă mult spațiu și găsește un design util.
  2. Mobila este de sufragerie este, cu siguranță, un alt element asupra căruia să îți concentrezi atenția. Decide dacă vrei să mergi pe canapele de piele sau pe cele din materiale textile colorate, cărora să le asortezi corpuri de iluminat tipice și electronice în același stil. Pe acestea le poți găsi pe site-ul https://tonis.ro/, potrivite pentru sufrageriile mai spațioase sau micuțe. Nu încărca încăperea cu obiecte de mobilier prea mari, cât cu decorațiuni și electronice inspirate dintr-un trecut glorios și glamouros.

  1. Pentru baie, ai opțiuni infinite de gresie și faianță, plăcuțe de metal decorative și baterii pentru cadă și chiuvetă retro. Orientează-te către un design care combină mai multe forme și culori pale, cu oglinzi care par desprinse din filmele anilor 50. Îți poți scoate baia din anonimatul timpului cu o oglindă care să transmită un mesaj motivant, iar în schimbul dușului, montează o cadă clasică în care să te răsfeți ori de câte ori ai ocazia. De exemplu, dușurile cu hidromasaj pot fi neinspirate într-o casă care evocă în totalitate stilul secolului trecut.

Ești pregătit de o transformare completă a locuinței tale? Descoperă toate secretele amenajărilor interioare în stilul tău preferat și instalează cele mai surprinzătoare dotări în fiecare cameră.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5