Utile

Delicioase sosuri în sosiere din plastic cu capac – oferta specială de la Snick Ambalaje!

Ambalajele de unică folosință folosite de cei din HoReCa pot, într-o oarecare măsură, să influențeze experiența gastronomică a unui client. Dezamăgit sau dimpotrivă, impresionat de ceea ce primește, clientul revine cu feedback pozitiv. Eventual și cu alte comenzi, în mod repetat.

La capitolul sosuri, cele care însoțesc diverse meniuri, nu putem omite importanța accesoriilor. Așadar sosiere din plastic cu capac vor fi necesare. Pe acestea le puteți comanda de la Snick Ambalaje, furnizor de nișă, din Buzău.

Oferta diversificată la sosiere

De la cele din polipropilenă transparente sau negre, de la Snick Ambalaje pot fi comandate ambalaje fel de fel. În funcție de tipul de produs ales, există disponibilitate de stoc la bax, set, bulk sau chiar la palet. În aceste cazuri sunt aplicate și reduceri, conform ofertei curente de la acest furnizor.

Unele dintre cele mai practice variante sunt cele care au capac atașat, nemaifiind necesar un alt lot de produs asociat, pentru servire corectă. Tot aici însă sunt și produsele compatibile necesare.

Comandați ambalaje de calitate, fără rezerve

Alegerea unui furnizor de bază în ceea ce privește ambalajele presupune să vă alegeți un partener de business. Va conta cât de repede livrează, în ce condiții și ce disponibilitate de stoc are. Snick Ambalaje și-a diversificat destul de mult în ultimul timp paleta de opțiuni, astfel încât acum dispune și de oferte pentru export, un catalog separat în acest sens fiind prezentat și în pagina oficială.

De asemenea, pentru cei care au nevoie de produse personalizate, pot solicita de la aceeași sursă și imprimarea, pentru produse în tiraje mici.

Ambalajele folosite vorbesc indirect despre calitatea serviciilor prestate

În spatele unei decizii de acest tip, despre ce tip de ambalaj să fie folosit, stă o amplă poveste despre cum promovați un brand anume. Despre potrivirea la dimensiune și capacitate, în funcție de culoare, forma sau alte detalii de acest tip, vă puteți promova business-ul. Să nu credeți că cei care vă sunt clienți nu vă taxează imediat, dacă vor observa o neconcordanță între ambalaj și tip de produs.

Desigur, va conta și calitatea acestora. Deși impresionează la prima vedere, nu este exclusă impresia pe care acestea o vor face în ceea ce privește funcționalitatea lor. Descoperiți astfel detalii veți descoperi mai multe înainte de a comanda. Dacă încă aveți rețineri, puteți solicita, gratuit, sacoșa cu mostre, pentru a testa. Vă veți convinge singuri despre calitatea produselor, alegând în consecință.

Oferta de la Snick Ambalaje include și reduceri tentante, aplicate la orice comandă, în funcție de valoarea acesteia. Puteți opta să beneficiați de reducerile în cauză la comanda actuală sau la cele viitoare. Comenzile sunt posibile online, din pagina oficială a furnizorului.

Ambalajele folosite au standarde, trebuie să fie din materiale biodegradabile, să fie estetice și potrivite cu tipul de aliment servit sau livrat la domiciliu. Așa cum vânzarea în sine este o artă, cum decideți să vă prezentați produsele și să le ambalați este, de asemenea, o artă. Descoperiți ambalajele potrivite la Snick Ambalaje.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

[email protected]

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button