Politică

Demisie de răsunet, din Consiliul Local Municipal!

Pierdere pentru Consiliul Local Municipal Buzău. Medicul Mădălina Munteanu a demisionat din funcția de consilier, la nici două săptămâni de la ședința solemnă de învestire.

În vârstă de 39 de ani, dr. Mădălina Munteanu a reușit să convingă autoritățile locale din Buzău să înființeze, în primăvară, un cabinet stomatologic care să se ocupe de urgențele din județ. Odată cu închiderea cabinetelor stomatologice prin ordonanță militară, locuitorii din județul Buzău nu mai aveau unde să își trateze urgențele stomatologice.

Medic stomatolog cu peste 13 ani de experiență, dr. Munteanu a îmbrăcat, anul acesta, și haina politică. A primit propunerea să candideze de pe locul 4 al listei PSD Buzău, în echipa primarului Constantin Toma. După o campanie electorală impecabilă, Toma și echipa sa au reușit să obțină un scor istoric și majoritate absolută în CLM.

Ghinionul a făcut ca Mădălina Munteanu, creditată cu șanse să devină al doilea viceprimar al municipiului, să se afle într-un soi de incompatibilitate. Angajată ca medic la un cabinet școlar din subordinea administrației locale, ea ar fi putut deveni incompatibilă cu postul de consilier local. N-a vrut să riște, iar astăzi și-a înaintat demisia din CLM, încadrându-se în termenul de 3 săptămâni pentru a renunța la post fără a-și atrage sancțiuni.

Mădălina Munteanu își va continua însă cariera politică, fie și fără funcție. Pentru că este nevoie de specialiști – mai ales în domeniile care „ard” astăzi -, dr. Mădălina Munteanu s-ar putea să fie chiar unul dintre tinerii ce vor asigura continuitatea în PSD.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button