Politică

Deputatul Andi Cristea, discuții la nivel înalt despre securitatea europeană

Miercuri, deputatul Andi Cristea a primit vizita oficială a dl. Wolfgang Hellmich, coordonator al SPD în Comisia pentru Apărare a Bundestag-ului, în cadrul unei întâlniri la București. Buzoianul a afirmat că această întâlnire a fost o oportunitate importantă pentru a discuta despre problemele de securitate care afectează Europa și pentru a consolida relațiile bilaterale dintre România și Germania, subliniind în același timp importanța unei abordări comune în fața provocărilor de securitate.

Astăzi, am avut onoarea de a-l primi pe dl. Wolfgang Hellmich, coordonator al SPD în Comisia pentru Apărare a Bundestag-ului, în cadrul vizitei sale la București. Discuțiile noastre au abordat teme cruciale precum Ucraina, securitatea în regiunea Mării Negre și sprijinirea unui parcurs european pentru Republica Moldova.

PSD și SPD își reafirmă angajamentul comun pentru consolidarea securității europene și promovarea parteneriatului transatlantic de securitate.

Colaborarea strânsă și dialogul constructiv sunt esențiale în demersul nostru comun pentru o Europă mai puternică, unită și sigură”, a scris Andi Cristea pe pagina sa personală de Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button