Politică

Deputatul buzoian Andi Cristea, întâlnire cu ambasadorul Christoph Heusgen

Deputatul buzoian Andi Cristea a avut o întâlnire cu ambasadorul Dr. Christoph Heusgen, președintele Fundației pentru Conferința de Securitate de la München. Aceștia au discutat pe marginea unor subiecte referitoare la politica externă și despre impactul pe care noile tehnologii îl au asupra lumii contemporane.

Andi Cristea s-a arătat încântat să vadă cum progresul tehnologic poate aduce soluții și perspective noi în domeniul politicii externe. „Am avut o discuție profundă și stimulantă despre politica externă, precum și despre impactul pe care noile tehnologii îl au asupra lumii noastre. Am explorat modul în care realitățile imersive ne schimbă perspectiva asupra lumii și ne deschid noi modalități de interacțiune și înțelegere. Sunt încântat să văd cum progresul tehnologic poate aduce noi soluții și perspective în domeniul politicii externe și sunt recunoscător pentru oportunitatea de a mă angaja în aceste discuții valoroase,” a scris buzoianul pe pagina sa de Facebook.

Întâlnirea dintre cei doi oferă o perspectivă valoroasă asupra impactului tehnologiei în politica externă și deschide drumul către noi idei și soluții într-un context global în continuă schimbare. Discuțiile dintre cei doi au fost facilitate de Fundația Friedrich Ebert.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button