Știrile zilei

Despărțire dureroasă la Boboc

Sicriul cu trupul neînsuflețit al jandarmului Constantin Nicolae se află în casa părintească din satul boboc, comuna Cochirleanca, județul Buzău. Înmormântarea cu onoruri militare va avea loc astazi, începând cu ora 11.00.

Șeful postului de jandarmi din Sărata Monteoru a murit luni seară, în timp ce se afla singur la volanul autoturismului său Dacia Logan. El plecase din Merei şi se îndrepta către Buzău când, la un moment dat, a intrat pe contrasens, iar ce a urmat este înfiorător.

“A pătruns pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune cu un autotir iar acest autotir a intrat în coliziune cu o autocisternă care circulă în aceeaşi direcţie de mers Mizil către Buzău”, a declarat Remus Nicula, IPJ Buzău.

Autoturismul jandarmului a fost prins între cele două maşini de mare tonaj şi a fost pur şi simplu strivit. Bărbatul n-a mai avut nicio şansă.

Constantin Nicolae avea 37 de ani, era căsătorit și avea o fetiță. Sute de prieteni și cunoscuți au ținut să treacă pe la căpătâiul bărbatului sau să transmită mesaje de condoleanțe:

„Rămas-bun, prieten drag! Nu te vom uita niciodată!”

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button