AdministrațieȘtirile zilei

Director nou la Centrul de Zi si de Noapte pentru Persoane fără Adapost

Transformarea postului din șef serviciu în director a fost votată luna trecută, în ședința Consiliului Municipal.

Începând de luna aceasta, Centrul de Zi si de Noapte pentru Persoane fără Adapost al Primăriei Buzău va avea director. Asta pentru că municipalitatea a decis luna trecută ca postul de șef de serviciu, ocupat de anul trecut de tânărul social-democrat Daniel Lambru, să fie 1939607_861079907239218_672631160_ntransformat, conform legislației în vigoare, în director.

Instituția de asistență socială a fost inaugurată anul trecut, după luni întregi de așteptări și solicitări făcute Guvernului. Spre sfârșitul verii, adăpostul cu o capacitate de 25 de locuri a fost deschis, la șefia sa fiind numit liberalul Marius Lungu.

Mai târziu, Lungu a părăsit instituția pentru un post mai cald la Consiliul Județean, în timp ce la adăpost a fost adus consilierul municipal Daniel Lambru.

Zilele trecute, reprezentanții Primăriei au afșat pe site metodologia și anunțul de participare la concursul pentru ocuparea funcției de director. Pe 23 iulie are loc proba scrisă a examenului pentru ca, o zi mai târziu, să se desfășoare interviul de angajare.

Pentru a ocupa postul de director nu ai nevoie de experiență. La capitolul Condiții de participare, se specifică faptul că persoana trebuie să aibă studii superioare într-unul din domeniile economic, juridic sau asistență socială. Experiența nu este relevantă, condiția pe care trebuie să o îndeplinești fiind doar vechimea de 5 ani „în muncă”.

Examenul va fi o simplă formalitate, deoarece la concursul de miercuri s-a înscris o singură persoană, în persoana actulului șef, Daniel Lambru.

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: