Știrile zilei

Dispărut fără urmă | „A sunat să spună că urcă în autobuz și vine spre casă…”

Duminică, 3 aprilie 2024. Ora 19:00. Vasile Ignat, un buzoian în vârstă de 64 de ani, care locuiește în zona Contactoare, își sună o apropiată și îi spune că a lăsat mașina la reparat în cartierul Orizont și că urcă în autobuz pentru a veni acasă. De atunci, bărbatul e de negăsit, iar familia își face gânduri dintre cele mai negre.

Ultima persoană care a vorbit cu Vasile Ihnat este concubina sa, căreia i-ar fi spus că a fost la un service din cartierul Orizont, unde ar fi lăsat mașina la reparat. Pe pagina Poliției Române, Vasile Ignat figurează ca dispărut și există mențiunea că ar fi plecat cu autobuzul din cartierul Orizont către domiciliul său din zona Contactoare.

Vin în fața voastră și va întreb ce am devenit noi oamenii pe pământul acesta în care avem totul de la Dumnezeu! O persoana draga este dispărută din 3.04 a sunat la ora 19 sa spună ca urca în autobuz și vine spre casă dar nu a ajuns nici în clipa aceasta acasă Telefonul său a sunat pana Duminica și apoi nimic liniște!

Vă întreb în era tehnologiei politia este legata de mâine și nu poate face nimic Este oare normal sa nu putem găsi un telefon Va urez sănătate și liniște langa familiile voastre poate putem schimba ceva în aceasta lume atât de inraita O zi minunată va urez chiar și conducerii acestei țări!” a scris pe Facebook Adrian Bălescu, ginerele bărbatului.

Apropiații i-au distribuit fotografia pe rețelele de socializare și roagă persoanele care au date despre Vasile Ignat să contacteze de urgență poliția.

Pe 3 aprilie, la orele 13 aproximativ a venit la mine. Mi-a cerut o sumă de bani, mi-a spus că pleacă la service în vederea angajării. Ultima oară s-ar fi urcat în autobuzul 2 din zona Orizont. Eu am sunat la poliție, a fost dat dispărut. Nu îl simțeam abătut, îl simțeam o idee schimbat, dar nu dădea semne clare. Ultima oară mi-a zis că sunt un băiat deosebit, ceea ce mi-a ridicat niște semne de întrebare, nu era ceva ce mi-ar spune de obicei. Mi s-a spus de la poliție că dacă nu este în pericol nu i se va căuta telefonul mobil. Eu am tot sunat până duminică pe număr, până duminică, atunci când telefonul era închis. Noi am început să facem căutările pe cont propriu, am fost și sub pod la Mărăcineni, nici nu știm pe unde sa mai căutăm…”, a precizat, pentru Șansa News, același Adrian Bălescu.

Bărbatul are 64 de ani, 1.76 metri înălțime, constituție atletică, ochi căprui și părul șaten. Se știe că în momentul în care a fost văzut ultima dată buzoianul era îmbrăcat într-un trening de culoare închisă, geacă subțire din fâș de culoare bleumarin și o pereche de pantofi gri.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button