Administrație

DN 10 Buzău-Brașov, blocat de o viitură, în dreptul localității Sătuc

Ploile torențiale din ultimele 24 de ore au făcut ravagii în județul inundatiile-isi-fac-simtita-prezenta-un-drum-din-dolj-a-fost-acoperit-de-ape-dupa-topirea-zapezilor-247290Buzău. La nici o zi  de la intrarea în vigoare a codului portocaliu de furtuni, un drum național  a fost blocat de o viitură puternică, iar un copac de pe Bulevardul Gării a fost secerat de vânt, căzând peste un autoturism parcat pe marginea drumului.

Miercuri seară, DN10, care leagă Buzăul de Brașov, a devenit impracticabil șoferilor aflați în tranzit în apropierea comunei Berca. Aici, în dreptul localității Sătuc, un torent a inundat partea carosabilă, drumul fiind complet acoperit de apă în doar câteva clipe.

  • Oamenii se tem că apa le-ar putea ajunge în gospodării și își iau toate măsurile necesare pentru a face față unei eventuale inundații.

Vântul puternic și ploaia au făcut ravagii și în municipiul Buzău. Mai multe crengi ale copacilor au fost smulse de furia vântului, în timp ce, un arbore s-a bistrita-trafic-paralizat-pe-bulevardul-independentei-dupa-ce-un-copac-s-rupt.o-masina-avariata-foto_13rupt și a căzut peste o mașină parcată în zona Hotelului Bucegi de la Gară. Din fericire, nicio persoană nu se afla în autoturism în momentul prăbușirii copacului, însă mașina a fost serios avariată.

Codul portocaliu expriră joi, la ora 02:00, însă meteorologii anunță în continuare ploi și risc de inundații în bazinul râului Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close