Știrile zilei

Doi buzoieni, protagoniști ai scandalului de la Gorj

Cei doi tineri din Buzău, reținuți după ce au umilit doi polițiști înarmați (?!) după un scandal produs în județul Gorj, vor fi cel mai probabil arestați preventiv. Prin natura faptei lor, ei ar putea fi considerați un pericol pentru siguranța publică, însă decizia le aparține magistraților gorjeni.

Scandalul a avut loc duminică, între cei doi tineri din Poșta Câlnău și doi bărbați din comuna Stănești.Totul a început când un echipaj de poliție s-a deplasat la Stănești, unde fusese reclamat un scandal. Oamenii legii au reușit să-l imobilizeze pe unul dintre indivizi, pentru scurt timp însă. Anturajul a intervenit imediat pentru a-l scăpa. 

„Mi-ai pus cătușele, nu? (înjură) Vrei să te bat cu pistolul în mână? Vrei să te bat cu pistolul în mână? Iar ai dat cu pumnul în gură!”

„Bă, tu l-ai lăsat pe ăla să-mi dea cu pumnul în gură? Ă? (înjură și scuipă). Ce polițai sunteți? Bă!!!! Vino, mă, cu pistolul ăla încoace!”

„L-ați bătut și apoi îl luați la pușcărie!”

Scandalul inițial se pare că a pornit pe fondul consumului de alcool. Polițiștii au fost sesizați că există un conflict în comuna Stănești, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului. Au imobilizat un bărbat, moment în care mai multe persoane au intervenit pentru a-l scăpa.

Polițiștii au solicitat imediat sprijin, iar spre localitatea respectivă au fost redirecționate mai multe echipaje de poliție și mascați, care au venit în ajutor. La scurt timp, tânărul de 23 de ani a ajuns în custodia poliției, în timp ce amicul său s-a sustras urmăririi, fiind capturat mai târziu.

Potrivit IPJ Gorj, în cauză se desfășoară cercetări pentru infracțiunile de lovire și alte violențe, distrugere, tulburare a liniștii și ordinii publice și ultraj.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: