Știrile zilei

Doi tineri din Buzău au pus pe roate o afacere.. altfel!

La 25 de kilometri de Buzău, departe de agitația clocotitoare a orașului, doi tineri îi așteaptă, cu motoarele ATV-urilor pornite, pe cei care doresc o experiență altfel în mijlocul naturii feerice.

Adi și Florin, căci despre ei este vorba, sunt doi tineri antreprenori din Buzău, care au simțit pe propria piele ce înseamnă să muncești de luni până vineri, iar weekendul mult așteptat să nu-ți aducă deconectarea pe care o meriți. Așa că s-au întors la „matcă”, așa cum îi place lui Adrian să spună, și au pornit pe drumurile de țară ale Măgurii pentru a redescoperi locuri despre care mulți dintre noi nici nu știu că există.

Primul pas au fost să exploreze cu un ATV dealurile molcome ale văii Buzăului, după care n-a mai fost cale de întoarcere: cei doi au cumpărat cinci ATV-uri de mare putere și au pornit o afacere ce se anunță a fi cât se poate de promițătoare.

Astăzi, orice buzoian poate da o fugă până la Măgura, acolo unde cei doi tineri își țin ATV-urile. Împreună cu ei, doritorii pot participa la drumeții cu ghid prin zonele mirifice ale Buzăului, în compania naturii ocrotitoare și a unui alt tovarăș de drum de nelipsit: bucatele.

Bucate pe care le mănânci cu ochii!

Spunem asta pentru că Adi și Florin își îmbie clienții cu bucate alese, gustoase și, mai ales, naturale, gătite ca odinioară și mâncate în mijlocul naturii.

Băieții au creat și o pagină de Facebook, Drumeții și Delicii, și sunt entuziasmați de primele rezultate: Oamenii vin cu încredere, descoperă priveliști uimitoare, sate risipite, izolate dincolo de păduri și dealuri, dar, poate cel mai important, se simt în siguranță alături de ghizi și de ceilalți membri ai echipajului.

În drumețiile lor, tinerii culeg fructe considerate adevărate remedii pentru sănătate (cătină, fructe de pădure) și militează pentru o reapropiere de natură, de lucrurile simple, dar care ne pot face fericiți.

Parcul de ATV-uri se află în Măgura, la nr. 246, aproape de monumentul închinat domnitorului Mihai Viteazul. ATV-urile pot fi închiriate cu ora, dar se organizează și drumeții, în funcție de preferințele clienților. Mai multe detalii se pot obține pe pagina de Facebook sau la telefon: 0761 406 197.

V-ați săturat de agitația cotidiană din centrul vostru urban? Vă așteptăm să explorăm împreună cărările străbătute de mare nostru Voievod Mihai Viteazul înainte de ultimele sale bătălii, acompaniate de cele mai intense delicii gastronomice. Vom mânca cele mai gustoase preparate la tuci, gătite de ciobanii iscusiți de la stânele din calea noastră, vom asculta povestiri de prin ale noastre vechi meleaguri, vom culege fructe proaspete și ne vom distra de minune”, transmit reprezentanții paginii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button