Articolul zileiȘtirile zilei

Doi tineri din Mărăcineni au pus bazele unei afaceri sănătoase și…gustoase!

Cine spune că tinerii nu mai fac agricultură? Bogdan și Daniela Luntraru sunt doi tineri din Mărăcineni care și-au investit toți banii și toată energia pentru a pune bazele unei afaceri agricole promițătoare. Așa a luat naștere BD Plantation Fructe de Pădure, plantația de la doi pași de municipiul Buzău, care livrează clienților fructe sănătoase și gustoase.

Acum doi ani, Bogdan și Daniela s-au gândit să folosească cei 6000 de metri pătrați pentru a cultiva zmeură și  mure. Timpul a trecut, iar stolonii au devenit plante în toată regula, intrând pe rod și oferind primele fructe delicioase și sănătoase.

Din pământul de la Potoceni ies, acum, sute de kilograme de zmeură și mure, pe care cei doi tineri le vând, deocamdată, prin intermediul paginii de Facebook.

Zmeura mare, sănătoasă și delicioasa❤
Noi ii mai spunem „bucuria copiilor”!
Comenzile sunt gata de livrare!
Pentru alte comenzi, sunați la nr. afișat, sau va așteptăm cu mesaje!” este unul dintre numeroasele mesaje postate pe pagina de Facebook.

Cultura de zemuri este una dintre cele mai profitabile din România, producţia la hectar ajungând la 8.000 de kilograme. Veniturile generate pot ajunge și la 100.000 de lei, în condiţiile în care preţul unui kilogram la poarta fermei este 10 lei.

Conform ZF.ro, investiţia într-o plantaţie de zmeuri este între 60.000 şi 87.000 de lei și, potrivit specialiş­tilor, se poate recupera după cinci ani.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: