Administrație

Dragnea, prezent la Buzau: "Sperăm ca până mâine să nu mai fie localități izolate"

În cadrul videoconferinței cu prefecții județelor afectate de viscol, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că autoritățile au datoria de a face tot ce le stă în putere pentru deblocarea localitatilor izolate, în P1130842contextul în care mâine, Buzău va intra din nou sub avertizare cod portocaliu de viscol.

„La Balta Albă aveți două sate izolate și la care se lucrează, la Robeasca a adus pâine un privat de la Jirlău, aveși comandă unică, toată lumea trebuie să asculte de dumneavoastră, aveți toate utilajele și tot sprijinul armatei (…)”, i-a transmis  Dragnea prefectului Baltă, având convingerea că mâine, la nivelul județului Buzău nu vor mai exista localități izolate.

Vicepremierul a mai afirmat că autoritățile fac tot ceea ce le stă în putință pentru a debloca situația localităților izolate: „MAPN  s-a organizat cu transport aerian pentru aceste localități, pentru a duce pâine, conserve și apă (…) Fațăpd e 57 de localități izolate ieri, astăzi de dimineață erau 7,8-10 sate. Sperăm ca până mâine să nu mai fie localități izolate”, a mai transmis Dragnea.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close