Știrile zilei

Drama SFÂȘIETOARE a unei familii din Mărăcineni (video)

Curg râuri de lacrimi, începând de aseară, în casa unei familii din localitatea Căpățânești, comuna Mărăcineni. Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon, iar prietena lui, de 22 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, din cauza unui instant defect.

Tragedia care i-a răpit viața lui Cosmin s-a produs în seara de Ajun, în jurul orei 19:00. Tânărul venise în țară în concediu, după aproape o jumătate de an petrecută pe șoselele Europei, ca șofer de TIR. Era foarte bucuros că își regăsise iubita care îl așteptase atâta vreme și nimic nu avea să vestească nenorocirea ce avea să se întâmple.

Duminică seară, părinții băiatului, care erau plecați în concediu în județul Vâlcea, au devenit îngrijorați după ce nici fiul lor și nici iubita acestuia nu au mai răspuns la telefon. Simțind că ceva nu este în regulă, părinții l-au trimis la locuința lor pe bunicul băiatului, care locuiește la câteva case distanță.

Bătrânului aproape că i-a stat inima în momentul în care i-a găsit pe cei doi tineri zăcând inconștienți la ieșirea din locuință. Ei se intoxocaseră cu monoxid de carbon provenit de la un instant defect, în timp ce făceau baie. Tinerii nu au mai găsit puterea de a parcurge drumul până la ieșire și s-au prăbușit pe podea.

Mai multe ambulanțe venite de urgență la fața locului au început procedurile de reducere la viață a celor doi. În cazul lui Cosmin, cele aproape 60 de minute de resuscitare au rămas, din păcate, fără rezultat, tânărul fiind declarat decedat. El a zăcut ore bune pe betonul din curtea casei, până la sosirea Criminalisticii și a SML.

În schimb, Andreea – studentă în anul III la o facultate din București – a avut zile. Ea a fost preluată de o ambulanță și dusă de urgență la spital, unde medicii au reușit să o stabilizeze. Câteva ore mai târziu, vecinii primiseră vestea că tânăra respiră, iar astăzi se simte mai bine

Fiind considerată moarte suspectă, în cauză a fost deschis dosar de cercetare penală, urmând a fi verificată și instalația care a dus la această tragedie.

Distrusă de durere, familia tânărului se pregătește acum de înmormântare, în timp ce rudele fetei plâng lângă un pat de spital și se roagă ca Andreea să își revină complet.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button