Știrile zilei

DURERE fără margini! | Buzoian de 21 de ani, răpus de o boală cumplită

Tragedie în familia lui Ștefan T., un buzoian în vârstă de 21 de ani, răpus astăzi de o boală cumplită. Băiatul s-a stins la spital, după două zile de comă, lăsând în urmă un băiețel de numai 9 luni.

Ștefan era angajat al unui restaurant de pe Bulevardul Gării. Era fericit alături de iubita sa, care îi dăruise un băiețel sănătos. În urmă câteva luni, viața avea să-i dea o lovitură cumplită: Medicii au descoperit că tânărul suferă de leucemie.

A început o luptă grea cu boala nemiloasă. Tratamente chinuitoare, căderi și ridicări, momente de deznădeje și multă suferință, toate ținute însă departe de prieteni și apropiați, probabil pentru a nu-i întrista și pe ei.

În urmă cu o săptămână, lui Ștefan i s-a făcut rău. Ajuns la un spital din București, el a fost supus din nou unor tratamente, care, de această dată, aveau să nu mai dea niciun rezultat. După două zile de comă, Ștefan s-a stins pe un pat de spital.

Vestea morții băiatului a căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut. Ștefan era un băiat liniștit, serios, altruist și un prieten cum rar poți găsi. În ultimele ore, contul său de Facebook a devenit un adevărat altar la care prietenii își strigă durerea și îi aduc un ultim omagiu tânărului plecat prea devreme:

Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te voi uita niciodata si mereu vei fi in inima mea . Dumnezeu sa te odihneasca in pace steff!😢😢😪 – Vali Dinu

Puiul meu nu trebuia sa fie asa! Toate lucrurile trebuiau să fie frumose! Asa ai spus ca va fii ca intr o poveste fara sfarsit! Nu pot sa stiu ca lumea asta va functiona fara tine! Stiu ca intr o zii ne vom vedea puiul meu si va fii altfel! Pana atunci Dumnezeu sa te tina in lumină! 😔😭 – Cristina

Dumnezeu sa te ierte , prieten drag 😞 viata e prea nedreapta uneori , te a luat mult prea redepe de langa noi … ai luptat pana in ultimul moment dar Dumnezeu te a ales sa i fii inger 😞 Drum lin , suflet frumos 😓😓😓😓 – Cătălina

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */