Știrile zilei

Durere fără margini! | Tânărul polițist Cătălin Motoașcă a încetat din viață

Tragedie în familia unui tânăr polițist angajat la postul de poliție Racovițeni. Agentul Cătălin Motoașcă, în vârstă de 35 de ani, s-a stins aseară la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în urma unor complicații la plămâni. Bărbatul nu se știa bolnav, însă ar fi dus pe picioare un preinfarct. La nivelul spitalului a fost deschisă o anchetă.

Potrivit Râmnic Press, poliţistul Cătălin Motoașcă s-a prezentat vineri, 20 octombrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean Buzău cu probleme respiratorii. Medicii i-au descoperit o serie de probleme la plămâni și au decis să îl interneze de urgenţă, însă, până seara, starea tânărului poliţist s-a agravat.

Luni, familia a cerut transferul la Bucureşti, însă medicii au considerat că starea prea gravă a tânărului nu îi permite transferul.

Informația inițială privind lipsa unei ambulanțe nu se confirmă. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță. în acest weekend au fost nouă salvări libere, însă niciuna nu a fost solicitată pentru transportul pacientului Motoașcă.

Luni dimineaţa, starea poliţistului s-a agravat și, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici, tânărul poliţist s-a stins în jurul orelor 19:00.

Poliţistul era căsătorit, avea o fetiţă şi aştepta un alt copil. În cauză a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului tânărului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

9 comentarii

  1. Se moare cu zile la Buzau. Avem doctori plafonati, iar cei tineri sunt impiedicati sa-si practice meseria de catre cei asa zis consacrati. Am avut in familie caz asemanator dar la noi a avut un final fericit datorita MARELUI DR. NEGOITA(Dumnezeu sa-l odihneasca) care care a reusit sa-l salveze.

  2. Dumnezeu să-l odihnească. L-am cunoscut personal, un om deosebit şi un polițist de o mare valoare. Păcat, nu merita să i se întâmple aşa ceva.

  3. Doamne fereste! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i intareasca familia!!! Sa stiti ca la Buzau tot se mai face ceva, in Anglia iti da ibuprofen si paracetamol si te trimit acasa fara sa-ti faca investigatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button