CORONAVIRUS

Este căutat de polițiștii din toată țara!

Poliţiştii îl caută neîncetat pe  bărbat în vârstă de 57 de ani care a plecat de acasă în ziua de 19 februarie şi nu a mai revenit.

Ion Pâscociu, în vârstă de 57 de ani din comuna Bisoca, a dispărut de acasă pe, 19 februarie, fără a spune ceva familiei. Soția sa i-a sesizat dispariția abia vineri, 28 februarie, la mai bine de o săptămână de la dispariția bărbatului. Untitled

Femeia din Băltăgari, comuna Bisoca, s-a prezentat la sediul Postului de poliţie comunal Bisoca, unde a sesizat că soțul ei lipsește de acasă de 9 zile, ceea ce a determinat-o să ceară sprijinul polițiștilor.

Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a mai plecat de acasă, fiind depistat pe raza judeţelor Buzău sau Vrancea.

 

La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, bărbatul a fost dat în urmărire la nivel național, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării lui.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea bărbatului, sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie.

  • Semnalmente: constituţie normală, ochi căprui, iar ca semne particulare – o cicatrice pe frunte, lipsa degetelor de la ambele picioare şi lipsa a trei degete de la mâna dreaptă.

În ziua în care a plecat de acasă purta pe cap un fes de culoare roşie, era îmbrăcat cu un pulover gri, pantalon de culoare închisă şi era încălţat cu cizme din cauciuc de culoare albastră.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close