Știrile zilei

El este criminalul! | A snopit-o în bătaie și i-a dat foc cu benzină

A fost reținut suspectul de omor calificat bănuit că a ucis-o și incendiat-o pe Valentina D., o tânără în vârstă de 21 de ani, din Buzău. Mâine, Cosmin M.D. va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cunoscut în lumea jocurilor de noroc, suspectul în vârstă de 21 de ani ar fi mers, aseară, la locuința Valentinei, fosta sa iubită, pentru a-i da o lecție. Se pare că fata, care nu îl putea uita, îi trimisese actualei iubite a lui Cosmin o fotografie recentă în care apărea alături de băiat. Înfuriat peste măsură că Valentina se amestecă în viața lui, tânărul a mers la apartamentul fetei, unde ar fi lovit-o în mod repetat, până când aceasta și-a pierdut cunoștința.

Pentru a-și ascunde urmele crimei, suspectul a stropit-o pe victimă cu benzină și i-a dat foc. Nu este exclus ca, în momentul comiterii faptei, bănuitul să se fi aflat sub influența alcoolului sau a altor substanțe cu efect psihogen.

Potrivit Opinia Buzău, la audieri suspectul și-ar fi recunoscut fapta, precizând că a folosit benzină pentru a șterge urmele oribilei fapte.

Vom reveni cu amănunte.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

4 comentarii

  1. Sa arzi i flăcări asa cum a ars Valentina, nenorocitule! Sa te mănânce iadul si sa nu te bucuri de nimic in viata! Jigodie ordinară!

    1. Băi fraiere du-te la pușcărie unde o să belesti toate pulele urâtule un drogat ca tine nepoate și ați doresc o viață de femeie că nu ești bărbat din păcate ești un laș dacă erai așa tare te bateai cu băieții nu cu o fată care și te iubea fără să știe oare pe cine am vorbit de-a lungul timpului ai marș și Dumnezeu să te ierte Mortule

  2. Sa iti dea Dzeu o viata plina de chinuri sa te tarasti ca un sarpe pe pamant jigodie . Criminalule…sa n.ai parte decat de durere si de chin toata viata ta

    1. Cunoscut in lumea jocurilor de noroc???La 21 de ani??? Pe ce bani? Probabil ca poza ca un mare cocalar,specimen cu mare priza la toate patachinele.Traim intr.o tara in care toate valorile sunt inversate.Idealul adolescentilor este de a deveni cocalari,a fetelor,curve.Asta se promoveaza in media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: