Știrile zilei

El este interlopul buzoian care și-a împușcat rivalul în plină stradă

Bărbatul care l-a executat, în SUA, pe liderul clanului Sadoveanu este un buzoian originar din localitatea Calvini. El a emigrat peste ocean în urmă cu mai mulți ani și a reușit să își construiască un imperiu financiar din comiterea de infracțiuni.

Potrivit gândul.ro, Florin „Americanul” se lăuda pe site-urile de socializare cu banii și mașinile scumpe pe care le dobândise, numindu-i „sărăcii”, în timp ce se filma alături de mașini scumpe și pachete de bani. Crima pe care a comis-o în plină stradă și natura relației pe care o avea cu bărbatul ucis dezvăluie dedesubturile unei lumi pe care omul de rând nici măcar nu și-o poate închipui.

Moartea lui Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, a scos la suprafață o realitate necunoscută pentru publicul larg. Este vorba despre existența unor grupări românești, dezvoltate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, care prosperă în contextul în care autoritățile din această țară sunt concentrate pe anihilarea infracționalității violente.

Potrivit unor surse apropiate victimei, Alișor Sadoveanu a ajuns ilegal în SUA în 2018, după ce a fost condamnat, în țară, la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie. Acesta a ajuns la Los Angeles unde s-a alăturat unei comunități românești care trăiește aproape exclusiv din…

CITEȘTE MAI MULT PE WWW.GANDUL.RO

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button