Administrație

El este noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Buzău!

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău are un nou director medical, în persoana tânărului chirurg Răzvan Dedu. Dr. Dedu o înlocuiește, astfel, pe doamna doctor Dana Marinescu, aflată în concediu medical de mai multe luni

Dr. Răzvan Dedu este născut în data de 27 octombrie 1981, în oraşul Buzău. Este căsătorit şi are doi copii. Absolvent al Colegiului Naţional ,,Mihai Eminescu” din Buzău, promoţia 2000, a urmat cursurile Facultăţii de Medicină din cadrul Universitatii „Ovidius” Constanța, specializarea Medicină Generală, promoția 2006, în anul 2007 completându-şi studiile cu Masterul în Ştiinţe Chirurgicale.

Începând cu luna noiembrie 2008, dr. Dedu este confirmat ca rezident în specialitatea Chirurgie Generală, prin concurs. Din luna octombrie a anului 2014 este medic specialist Chirurgie Generală, iar colaborarea cu SJU Buzău a început din luna aprilie a anului 2014. Chiar în această lună, a obținut gradul de medic primar Chirurgie Generală, prin concurs.

Dr. Dedu Răzvan are numeroase participări la cursuri şi atestări profesionale, cum ar fi:
• Curs „Chirurgia cancerului de cap de pancreas” – Sinaia, 2013 – Congres National;
• Advanced workshop on rectal cancer- Bucuresti, 2013;
• Curs „Traumatologie” – Sinaia 2013 – Congres National;
• UltraSound in Emergency Department Module – ESTES/SRCUT – Sinaia, 2014;
• MUSEC Course , E-FAST Module – Sinaia, 2014;
• Advanced workshop on gastric cancer – Bucuresti, 2014;
• Curs „Chirurgie laparoscopica nivel II – tehnici avansate” – Bucuresti, 2019.

De asemenea, medicul Dedu Răzvan este membru în Societatea Romana de Chirurgie, în Asociatia Romana de Chirurgie Laparoscopica si alte tehnici interventionale (ARCE), IASG – International Association of Surgeons and Gastroenterologists, iar din anul 2012, până în prezent, deţine funcţia de trezorier în cadrul Societăţii Române de Chirurgie de Urgentă si Traumatologie – Societatea Hernia Training Center.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: