Știrile zilei

El este primarul din România care renunță la mandat de bunăvoie

Primarul comunei Țintești este singurul edil din România care renunță la mandat de bunăvoie, susține primarul Buzăului, Constantin Toma. Edilul buzoian a vorbit despre cazul lui Aurel Stoica, întâiul gospodar din Țintești, în deschiderea festivalului „Toamna Buzoiană”.

Ieri, în prima zi a festivalului dedicat recoltei și belșugului, pe scena din Drăgaică au urcat primarul Constantin Toma, ex-ministrul Daea, cercetătorul Costel Vânătoru, ddirectorul Direcției Agricole, Cosmin Florea, și – surpriză – primarul comunei Țintești, Aurel Stoica.

Despre acesta, primarul Buzăului a declarat că „este singurul primar din România care renuță la mandat de bunăvoie și o face în interesul comunitățiii noastre. și de la Țintești, și de la Buzău”.

Toma a mai precizat că, dacă referendumul de unire a municipiului Buzău cu comuna Țintești va fi validat prin vot pe 26 septembrie, municipiul nostru va devenie al optulea ca mărime din țară.

La rândul său, primarul dispus să renunțe la mandat în faovarea unirii a afirmat că „Țintești este o comună minunată, o comună de agricultori, care ar putea să susțină hrana bio a ambelor localități. El a mai arătat că Ținteștiul este singura comună din județ care a dat doi primari în funcție: Constantin Toma și Aurel Stoica.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Va fi aceeași tâmpenie făcută la fel cum a fost și cu Simileasca, nici acum nu au fost integrați în oraș nici locuitorii și nici zona, asa va fi si cu cel mai sărac sat din județ Țintesti. Vom fi al optulea oraș cu cei mai mulți locuitori cu veceu în curte…păcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: