Știrile zilei

El este puștiul mort aseară, în împrejurări stranii

Durere fără margini, în familia unui băiat de 14 ani, din cartierul buzoian Dorobanți. Mario N., un puști de numai 14 ani, a murit la scurt timp după ce a căzut de pe o clădire abandonată situată în centrul Buzăului, circumstanțele producerii tragediei fiind încă neclare.

Tragedia s-a produs în această seară, în jurul orei 19:00, atunci când Mario și alți trei băieți de vârste apropiate au sărit un gard de doi metri pentru a ajunge în curtea interioară a vechii clădiri Romtelecom (clădirea abandonată dintre Tribunal și Raiffeisen).

Potrivit martorilor, băieții ar fi escaladat clădirea pentru a ajunge pe acoperiș, acolo unde aveau să-și facă selfie-uri. Ajuns pe un balcon fără balustradă de la etajul al doilea, Mario s-a dezechilibrat și a căzut de la circa 15 metri. Impactul cu solul i-a fost fatal. Puștiul a fost dus în comă la UPU, dar a murit câteva zeci de minute mai târziu.

Tragedia de aseară readuce în discuție un obicei periculos al tinerilor de azi. Pe unii dintre ei, teribilismul vârstei îi determină să caute cele mai inedite cadre pentru a se fotografia și a posta pe rețelele sociale, chiar dacă, fără să știe, se expun unor pericole imense.

Aseară, tineri din anturajul lui Mario au sugerat că băiatul ar fi fost împins, însă nu există probe în acest sens.

Rămâne un mister ce căutau băietii la acea oră în clădirea părăsită.

Poliția a deschis deja o anchetă ce urmează să stabilească modul în care s-a produs tragedia.

Mario era elev al Liceului cu Program Sportiv din Buzău și mai avea acasă un frățior.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button