Politică

Elena Udrea vine duminică la Buzău să ia pulsul organizației PMP

Recent inscris in formatiunea politica infiintata de Traian Basescu, deputatul buzoian Elena Udrea, va sosi duminică la Buzău, pentru a lua pulsul organizației județene a Partidului Mișcarea Populară. Vizita nu este una de curtoazie, ci face parte dintr-un amplu turneu prin țară al blondei din Pleșcoi, care vrea să-și consolideze poziția în partid și să popularizeze formațiunea politică pentru alegerile europarlamentare.udrea

Duminică, 02.03. 2014, la ora 15:00, sala Consiliului Județean va deveni gazda unei întâlniri a tinerilor PMP cu deputatul Elena Udrea, recent trecută de la PDL la partidul reprezentat de mărul verde.

Șefii partidului se pregătesc de zor pentru ca evenimentul să iasă cât mai bine, chiar în această după-amiază ei întâlnindu-se la sediul de la Crâng pentru a pune la punct ultimele detalii ale întâlnirii.

Cum va fi primită doamna Udrea e lesne de înțeles, mai ales că acesteia i s-a reproșat chiar de către colegii de partid că, în perioada în care  a fost ministrul Dezvoltării, nici măcar nu a trecut pe la Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5