Râmnicu SăratȘtirile zilei

Elevii râmniceni cu cele mai mari medii la Bacalaureat și Evaluarea Națională, premiați la sediul primăriei

Elevii râmniceni care au obținut cele mai mari medii la examenele de Bacalaureat și Evaluarea Națională în anul 2023 au fost premiați în cadrul unei festivități desfășurate la Sala de Consiliu a Primăriei municipiului Râmnicu Sărat.

La evenimentul care s-a desfășurat ieri a participat și primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan. Edilul i-a felicitat pe absolvenți și le-a urat succes  pe noul drum pe care pășesc acum:

ELEVII DIN ȘCOLILE ȘI LICEELE RÂMNICENE, CU CELE MAI MARI MEDII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ ȘI EXAMENUL DE BACALAUREAT, AU FOST PREMIAȚI ASTĂZI ÎN SALA DE CONSILIU A PRIMĂRIEI!

Cât timp vor mai fi copii preocupați să învețe și dascali cu vocație, care să le îndrume pașii spre cunoaștere, cât timp vor mai exista părinți care să-i susțină, deopotrivă, și pe învățători și pe învățăcei, NU ESTE NIMIC PIERDUT! O comunitate este vie cât timp are în mijlocul ei astfel de exemple, iar viitorul ei suna bine!

Felicitări elevilor merituoși care au susținut examenele finale și au obținut note mari! Cu ei ne mândrim și în ei ne punem mari speranțe că vor urma cariere strălucitoare!”, a scris primarul Sorin Cîrjan pe Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!