Știrile zilei

EXCLUSIV: Tânăr de 23 de ani, în stare GRAVĂ după un accident înfiorător! !

Un tânăr în vârstă de 23 de ani se zbate între viață și moarte la Spitalul Universitar din capitală, după ce a suferit un accident îngrozitor.

Nenorocirea a avut loc azi-noapte, în jurul orei 01:00, pe DJ 100H, în comuna Tisău. Se pare că tânărul de 23 de ani, aflat singur în mașină, conducea cu viteză excesivă în momentul în care a ajuns într-o curbă și nu a mai putut controla autoturismul.

Renault-ul său a lovit o altă mașină, după care a ieșit de pe șosea, trecând ca prin brânză printr-un gard metalic și plonjând în curtea unui localnic.

În urma impactului, șoferul mașinii scăpate de sub control a fost grav rănit. Leziunile suferite la nivelul capului și al coloanei i-au determinat pe medicii buzoieni să îl trimită de urgență la Spitalul Universitar din Capitală. El a fost preluat inconștient, iar acum se află în comă indusă la spitalul bucureștean.

De asemenea, un bărbat din Tisău, aflat în cealaltă mașină, a fost rănit, fiind transportat cu o ambulanță la spitalul din Buzău.

Sunt voci care afirmă că cele două mașini implicate în accident s-ar fi întrecut pe șosea în momentul în care autoturismul tânărului a părăsit carosabilul.

Varianta poliției este însă alta. Cele două mașini s-au ciocnit, după ce Renault-ul tânărului a pătruns pe contrasens, lovind Opelul.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tânărul grav rănit locuiește în comuna Tisău și este cunoscut drept un băiat liniștit. „Un băiat foarte cuminte, care nu bea și care își vede de treaba lui. Vreo câțiva ani a fost la muncă în afară, iar acum revenise și se pregătea să intre în Armată. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, ne-a mărturisit un apropiat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close