Utile

Fă-te auzit prin intermediul Panelului Național Român – și poți câștiga și bani

Șase țări, peste o sută de mii de membri înregistrați, peste două milioane de chestionare completate anual – acestea sunt numerele care descriu activitățile Panourilor Naționale Europene, lideri în domeniul cercetării de piață și sociale în 2023. România s-a alăturat rețelei de Panouri Europene anul trecut, urmând Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria și Bulgaria.

În mai puțin de un an, s-a format o comunitate activă în jurul Panelului Național Român, alcătuită din persoane care se bucură să completeze chestionare, apreciind oportunitatea de a-și face auzită vocea, mai ales cu privire la problemele sociale care pot influența viitorul copiilor noștri. Răspunsurile lor oferă o perspectivă asupra modului în care majoritatea socială percepe anumite întrebări, contribuind astfel la conturarea produselor și serviciilor viitorului. De ce anume le pasă cu adevărat oamenilor? În ce produse au încredere? Cum aleg dintr-o gamă largă de bunuri? Acestea sunt întrebările care ghidează strategii pe termen lung – este important să rămână strâns aliniate la nevoile autentice ale oamenilor.

De ce este benefic să fii membru al comunității Panelului Național Român?

Oricine poate să se alăture Panelului Național Român și să își exprime vocea prin participarea la chestionare. Procesul de înregistrare este simplu: după completarea formularului de înregistrare și după ce răspunzi la întrebările de profil, fiecare utilizator este verificat telefonic pentru a asigura autenticitatea. Partenerii noștri de cercetare – agenții de cercetare de piață, universitățile, institutele de cercetare și entitățile guvernamentale – consideră asigurarea unor sondaje de înaltă calitate importantă, așa că ne străduim să abordăm utilizatorii cu întrebări care se aliniază natural cu interesele lor. Subiectele abordate sunt variate, de la obiceiurile de cumpărare până la utilizarea telefonului mobil, de la gestionarea gospodăriei la activitățile de petrecere a timpului liber. Utilizatorii sunt notificați cu privire la sondaje prin e-mail.

Pentru fiecare chestionar completat, utilizatorii câștigă puncte, care pot fi convertite în bani prin transferuri bancare, sau pot alege să doneze pentru cauze caritabile. În România, în prezent, pot fi susținute organizațiile precum NUCA Animal Welfare, Little People și Homeless Animal Hospital.

Noii membri sunt răsplătiți prin diverse trageri la sorți: în acest an, au fost deja acordate telefoane inteligente, vouchere online și călătorii de wellness.

Insight-uri interesante din rezultatele sondajelor noastre

Un sondaj recent s-a concentrat asupra preferatului de vară al tuturor – înghețata. Din acesta, s-a dezvăluit că, în timp ce majoritatea respondenților europeni (76%) optează pentru înghețata în cupă, în România înghețata pe băț și cea la cutie sunt mai populare. Aromele clasice sunt, de asemenea, primele alegeri în întreaga Europă, și România nu face excepție, unde ciocolata (27%), vanilia (20%) și fructele de pădure (10%) sunt preferate.

Un alt studiu s-a axat pe domeniul procedurilor cosmetice. S-a constatat că unul din zece membri ai panelului din Europa a trecut printr-o formă de procedură cosmetică, cu cele mai mari procente în Republica Cehă și Slovacia (7%), și cele mai mici în România (2%). În mod interesant, femeile (6%) și bărbații (5%) caută în mod aproape egal servicii de chirurgie plastică, femeile se concentrează pe motive cosmetice, în timp ce bărbații optează pentru îndepărtarea cicatricilor sau alunițelor, sau chiar rinoplastie.

În cele din urmă, câteva cuvinte despre obiceiurile de ascultare a muzicii, deoarece cel mai recent sondaj al nostru a examinat această arie. Poate nu este surprinzător faptul că majoritatea oamenilor (77%) ascultă muzică pe telefoanele mobile, în timp ce cei mai puțini (39%) folosesc radio-ul tradițional. Muzica pop și disco este genul cel mai popular în țările Panelurilor Naționale Europene. Acest gen muzical este popular și în România (54%). Muzica rock este cea mai populară în Republica Cehă (56%), cu cei mai puțini ascultători în România (28%).

Panelul Național Român este deschis oricui are o opinie și dorește să fie compensat pentru aceasta.

Înregistrați-vă și deveniți membru activ al comunității!

Scrieți în comentarii la ce sondaje ați dori să participați cu plăcere!

Să modelăm viitorul împreună!

Te poți inscrie și tu in Panelul Național Românesc in link-ul accesând link-ul de mai jos:

https://start.panelulnational.ro/?campaign=pt6


Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button