Știrile zilei

„A bătut-o cu piciorul unui scaun, a sărit cu picioarele pe ea, apoi i-a dat foc”

Mărturie cutremurătoare a unuia dintre tinerii care i-ar fi dus benzină lui Cosmin pentru a-i da foc Valentinei. Băiatul ar fi știut că suspectul a ucis-o pe tânără, moment în care a părăsit apartamentul și a decis să sune la poliție.

Cei doi prieteni ai lui Cosmin l-au lăsat cu mașina la locuința Valentinei în noaptea de vineri spre sâmbătă. Tânărul era supărat că Valentina îi punea în pericol relația cu actuala iubită, Anisia, pe care – surpriză! – în noaptea crimei ar fi găsit-o în apartamentul Valentinei.

Un apropiat care s-a aflat, de asemenea, în apartament în seara de dinaintea omorului spune că tânărul a venit drogat și cu gând rău. El ar fi bușit cu picioarele în ușă până când fetele i-au deschis, însă, imediat, Cosmin a devenit violent. A bătut-o pe Valentina pe o masă mică, din lemn, după care a rupt pe ea un scaun, continuând să o lovească cu un picior al acestuia.

CITEȘTE ȘI: În casă au mai fost trei persoane în momentul crimei!

Furia lui Cosmin nu s-ar fi oprit nici în momentul în care fata nu a mai mișcat: Băiatul a sărit cu picioarele pe ea, deși aceasta era întinsă pe podea.

La scurt timp, tânărul ar fi decis să își șteargă urmele, incendiind apartamentul. Numai că Valentina, care nu murise, și-a revenit în momentul în care hainele sale s-au aprins. Tânăra a avut parte de o moarte groaznică.

Cosmin a fost arestat pentru 30 de zile, el fiind singura persoană implicată în acest caz. Tinerii care i-au dus benzină au fost audiați.

loading...

Reporter Buzoian

10 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Trebuie sa faci o facultate de drept ca sa iti „permiti” sa spui ca acei complici vor fi audiati?!Tragic ce comentariu ai putut da tu!Eu imi „permit” sa spun,fara vreo facultate si daca imi dai tu voie bineinteles,ca mi as dori sa fie bagati la puscarie cu totii si chinuiti in cel mai rau mod!

 • Daca tot facem „jurnalism” hai sa ik facem cum trebuie cu informatii verificate. Procurorul a zis ca moartea a survenit ca urmare a intoxicarii cu monoxid de carbon si arsuri, nu a zis nimic de leziuni grave.
  Daca te bate cineva cu un lemn nu iti raman urme?
  Daca te joaca in picioare nu iti rupe nicio coasta?
  …justitia sa ii dea maximul posibil de pedeapsa atat lui, cat si altora daca se dovedeste.
  In rest de ce sa inraim opinia publica fara un temei bine sustinut.

 • Dar la biata ei mama se găsește careva? Știe careva câtă durere fara margini este în sufletul ei în momentul acesta nu știe nimeni
  Puneti-va pentru o secunda nu mai mult în locul ei și abia atunci sa vedeți ce înseamnă cu adevărat chinul cu care a crescut păpușă asta de fată până la această vârstă și să o piardă definitiv și în scurt timp , sa vezi când vii acasă obosita de la muncă și nu mai are cine să îți sărute obrajii spunandu- ți te iubesc mama cumplit de dureros foarte cumplit.
  Și cu ocazia asta as vrea sa atenționez părinții care au fete acasă să aibă mare grija și atenție cu cine umbla fetele lor . Mult respect și multă stimă

 • Cum sa fie el singura persoana implicata cand celalat ia adus benzina sa ii de foc…toti care se aflau in casa sunt vinovati. Au stat si au instigat

 • Toți care au fost de față la cele petrecute sunt complici la omor cu premeditare, dar numai instanța va hotăra vinovăția fiecăruia. Sperăm că instanța să țină cont de sadismul cu care inculpatul a înfăptuit crima.

 • Lasa gunoiul asta de 21 de cacati de ani in libertate cumva ? Mai usor cu atata aparare , a omorat intr-un mod groaznic o persoana care , candva ia fost draga . Pai sper sa ai parte de mult viol si umilinta la pensiune , copil bulangiu cu arfe de interlop , ai venit tu val vartej de la capitala sa rezolvi probleme sentimentale cu benzina si foc dar nu inainte sa fii fumat un joint .

COMUNICAT DE PRESĂ

ANUNȚ DE PRESĂ

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU ORGANIZEAZĂ:

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

/* ]]> */