ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei
ULTIMA ORĂ

Florin Salam, prima REACȚIE după știrea care l-a dat decedat

Răsturnare de situație în cazul informației difuzate de PRO TV, conform căreia Florin Salam a încetat din viață. Însuși artistul a ținut să dezmintă zvonul și le-a transmis fanilor, prin intermediul paginii sale de Facebook, următorul mesaj:

Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV.”

Și Pro TV a reacționat, după ce fake-news-ul conform căruia Florin Salam a murit.

Ne cerem scuze cititorilor pentru eroare. Reporterii Știrilor Pro TV au primit, pe surse, informația conform căreia Florin Salam a murit. Din păcate, stirileprotv.ro a eșuat în a verifica informația și din alte surse, fapt care a condus la o regretabilă greșeală.”, au scris reprezentanții trustului.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

Conform surselor Știrilor Pro TV, manelistul Florin Salam a decedat, astăzi, la vârsta de 42 de ani.

Florin Salam ar fi ajuns la spital miercuri noapte, artistul fiind testat și confirmat pozitiv cu COVID-19.  La spital, problemele respiratorii au continuat, iar medicii au decis să îl treacă pe oxigen.”, a scris site-ul de știri.

Potrivit DC News, fiica artistului, Betty Salam, infirmă zvonurile privind decesul tatălui ei.

Site-ul Antenei 3 scrie că un apropiat al artistului a dezvăluit că, în urmă cu trei zile, Florin Salam a susținut un concert la Zimnicea și că se simțea bine.

A cântat la Zimnicea, pe 9 august, nu avea nimic, era chiar bine”, a dezvăluit, conform sursei citate, un apropiat de-ai manelistului sub protecția anonimatului.

Vom reveni cu amănunte.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button