Râmnicu SăratȘtirile zilei

Forfotă pe șantierele din oraș, încă din prima zi lucrătoare a anului

În prima zi lucrătoare a anului 2024, municipiul Râmnicu Sărat a revenit la activitatea obișnuită. Șantierele au prins viață din nou, iar constructorii și-au reluat lucrul, marcând astfel începutul unui nou capitol în dezvoltarea localității orașului.

Potrivit unei postări a primarului Sorin Cârjan, aceste activități vin ca o confirmare a angajamentului ferm al edililor de a continua modernizarea orașului și de a face anul acesta la fel de remarcabil precum a fost 2023.

Primăria și toate instituțiile aflate sub umbrela consiliului local au reluat lucrul, motivate să transforme anul ce tocmai a început într-un an de referință pentru progresul urbanistic:

„Astăzi, în chiar prima zi de muncă a noului an, a fost forfotă pe șantierele din oraș, constructorii reluându-și activitatea, după o pauză de doar câteva zile.

Foto: facebook.com/Sorin Cârjan

La fel a fost și în primărie, dar și în instituțiile subordonate consiliului local. Suntem motivați să facem și din anul acesta un an de referință în ceea ce înseamnă modernizarea orașului, așa cum a fost 2023.

Într-adevăr, anul pe care tocmai l-am încheiat a fost de departe cel mai bun an al dezvoltării urbei noastre din perioada postdecembristă !

Foto: facebook.com/Sorin Cârjan

El nu a venit însă întâmplător; a fost precedat de mulți ani de pregătire a acestor investiții majore.

Să facem și din anul acesta un an la fel de bun! Stă în puterea noastră să reușim!”, este postarea făcută pe facebook de primarul Sorin Cârjan.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button