Știrile zilei

FOTO: Două noi locuri de joacă, în municipiul Buzău

Motive de bucurie, pentru copiii din Buzău. Municipalitatea anunță amenajarea unui nou loc de joacă în Parcul Marghiloman, asta după ce un alt loc de joacă a fost modernizat.

Imagini dezolante te întâmpinau, până acum câteva săptămâni, la intrarea în unicul loc de joacă din cartierul Broșteni. În numai câteva zile, pământul și pietrișul au fost înlocuite de coritan, bălăriile au dispărut, iar echipamentele de joacă au fost înnoite. Băncuțele cu logoul Buzăului și coșurile de gunoi în formă de elefant spun și ele o nouă poveste, una despre posibilitate și voință.

De asemenea, un nou loc de joacă a fost amenajat în Parcul Marghiloman. Potrivit spuselor viceprimarului Ionuț Apostu, spațiul ar urma să fie inaugurat de copii în weekend:

„Un nou loc de joacă prinde contur în Parcul Marghiloman! Piesele de agrement au fost montate, mai sunt de pus la punct câteva mici detalii, dar până în week-end locul de joacă va fi la dispoziția tuturor prichindeilor.”, a scris viceprimarul Ionuț Apostu pe Facebook.

Imaginile de  la cele două locuri de joacă sunt grăitoare:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close