Știrile zilei

FOTO: Tânăr militar buzoian, implicat într-un GRAV accident rutier

Un tânăr ofițer din Buzău este în stare critică, după ce a fost rănit într-un grav accident de circulație produs la Dumbrăveni, Vrancea, în cursul zilei de luni. Tânărul se numește rGeorgian Valentin Ralea și are 23 de ani.
Potrivit Ziarul de Vrancea, mașina condusă de Georgian a fost izbită violent de către un autoturism Ford înmatriculat în Constanța, care a pătruns inexplicabil pe contrasens. Șoferul buzoian a fost grav rănit, iar acum este internat la spitalul din Focșani.
Conform sursei citate, medicii au reuşit resuscitarea lui Georgian, însă s-au arătat rezervaţi în ceea ce priveşte evoluţia ulterioară. Din primele date accidentul a avut loc pe fondul neatenţiei a unui şofer din Constanţa: “Pe fondul neatenţiei, şoferul maşinii Ford înmatricultă în Constanţa, a pătruns pe contrasens unde a acroşat o dubă cu remorcă şi s-a izbit frontal cu un VW Bora care circula din direcţia Rm. Sărat- Focşani. În urma impactului, şoferul de la Buzău a fost rănit grav”, a decarat inspectorul principal Aurel Cristian, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vrancea. files.php
Microbuzul acroşat efectua curse de persoane având la bord 12 pasageri. Toţi aceştia au scăpat cu o sperietură şi vor fi nevoiţi să aştepte un alt microbuz pentru a-şi continua drumul la Bacău. Martorii cred că şoferul maşinii înmatriculată în Constanţa ar fi adormit la volan.
Foto: Ziarul de Vrancea

Untitled

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button