Știrile zilei

Gălbinași, comuna care nu ezită să ne surprindă!

Dacă s-ar face un clasament al celor mai competitive administrații locale din județ, Gălbinași s-ar număra cu siguranță printre ele. Cu un gospodar de talia primarului Dumitru Dragomir, comuna situată pe așa-numita Eurocentură a Buzăului bifează reușită după reușită, iar obiectivele ambiţioase pe care și le propune dau măsura dezvoltării așezării.

De fapt, Gălbinași s-a dezvoltat „în liniște”, dar într-un timp destul de scurt. Rețeta pentru dezvoltarea comunei şi ridicarea nivelului de trai, un excelent mecanism de atragere a fondurilor extrabugetare care au făcut posibilă, printre altele, asfaltarea drumurilor de interes local.

Astăzi, din cei 27 de kilometri de străzi pe care îi are, comuna Gălbinași a finalizat asfaltarea a 20 de kilometri, adică a aproape 80% din lungimea lor totală. Cei 7 kilometri rămași vor fi asfaltați printr-un proiect deja antamat, cu finanțare de la Compania Națională de Investiții.

La Gălbinași, asfaltul, gazele și canalizarea se împletesc într-un cerc al confortului, făcând din localitatea lui Pamfil Șeicaru o destinație tot mai dorită de tinerii familiști.

Printre proiectele care schimbă cu fiecare realizare fața comunei se numără și campania de împădurire a unei zone „cicatrizate” de la marginea satului Gălbinași, despre care veți putea citi în zilele următoare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button