PoliticăȘtirile zilei

GALERIE FOTO: Cine este Marcel Ciolacu, noul președinte al PSD Buzău

Începând de sâmbătă, 19 septembrie 2015, PSD Buzău are un nou președinte, după ce Constantin Boșcodeală a decis să nu mai candideze la nicio funcție în partid. În locul său a fost ales Marcel Ciolacu, deputat și secretar al Camerei Deputaților.DSC_2263
Marcel Ciolacu este născut pe 28 noiembrie 1967, în Buzău. De profesie jurist, Ciolacu s-a specializat ulterior în administrație publică locală, finalizând o serie de programe educaționale postuniversitare. Prima funcție publică deținută de acesta a fost cea de prefect interimar, în noiembrie-decembrie 2005, după care a devenit, pe rând, director al Urbis Serv și viceprimar al municipiului Buzău (2008-2012).
La alegerile parlamentare din 9 noiembrie 2012, Marcel Ciolacu a fost ales deputat din partea PSD în circumscripţia electorală nr.10 Buzău, colegiul uninominal nr.7, unde l-a avut în postură de contracandidat pe democrat-liberalul Cezar Preda. Actualmente, el este secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților și face parte din Delegația Parlamentară a României la Adunarea Parlamentară a OSCE.
Marcel Ciolacu este finul de cununie al fostului senator Ion Vasile, cel s-a înscris în cursa pentru câștigarea funcției de președinte al PSD Buzău. În timpul sesiunilor parlamentare, Ciolacu locuiește la București, însă este prezent săptămânal la Buzău, unde se ocupă de treburile interne ale partidului. El este căsătorit și are un copil.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button