PoliticăȘtirile zilei

GALERIE FOTO: Constantin Toma, întâlnire cu buzoienii din cartierul Dorobanți

Candidatul PSD la Primăria Buzău, Constantin Toma, nu pierde timpul deloc. Marți, acesta s-a întâlnit cu buzoienii din Toma ComerciantiDorobanți, de la care a vrut să afle problemele cartierului și să le prezinte soluțiile din programul său de guvernare locală. Toma a mers „din ușă-n ușă”, în cadrul unei campanii door-to-door pe care o va derula în toate zonele din municipiu, și a stat de vorbă cu piețarii, comercianții și trecătorii.
[quote_box_center]
„Astăzi am început campania door-to-door, în cadrul căreia îmi propun să îi cunosc pe cât mai mulți dintre dumneavoastră. Astă-seară am discutat cu buzoienii din cartierul Dorobanți, cărora le-am prezentat soluțiile mele în legătură cu principalele probleme ale orașului: infrastructură, locuri de muncă, locuințe pentru tineri, servicii comunitare, mediu business, educație, recreere, sport de masă.  Rămân fidel angajamentului meu luat în fața cetățenilor de a desfășura o campanie pozitivă, curată, bazată pe un program realist și sustenabil de guvernare locală.DSC_0062
Le-am promis astăzi locatarilor din Dorobanți, comercianților și buzoienilor aflați în trecere un oraș mai bun, pe care îl merită de mult. Vreau să mă întorc aici, peste ceva timp, să le strâng mâna din nou și să îi anunț că problemele lor s-au rezolvat.”, a precizat Constantin Toma.
[/quote_box_center]
Acest moment a reprezentat încă un contact direct cu oamenii, care i-a dat ocazia reprezentului PSD să asculte problemele cetăţenilor şi să le considere, o dată mai mult, drept obligaţii pentru perioada ulterioară campaniei electorale.
Partidul Social Democrat a pornit  această campanie sub un slogan puternic: „Uniți relansăm Buzăul”. Constantin Toma  vine cu un nou model economic bazat pe investiţii, reducerea decalajelor de dezvoltare şi o creştere economică bazată pe corectitudine, umanitate şi moralitate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: