Politică

GALERIE FOTO: PSD Buzău s-a întărit cu o sută de noi membri

Ședință mare la Partidul Social Democrat Buzău. Joi seară, în prezența președintelui Marcel Ciolacu, a candidatului la Primărie Constantin DSC_0026Toma și a altor pesediști marcanți, a avut loc primirea de noi membri în organizația buzoiană.
Astfel, PSD și-a lărgit efectivele cu 103 noi membri, din mai toate domeniile de ocupație: profesori, ingineri, juriști, economiști, lucrători comerciali. Printre cele mai importante „achiziții” ale social-democraților se numără consilierul județean Gheorghe Vlase (ex-ALDE) și profesorii Camelia Voicu și Maria Monalisa Pleșea.
[quote_box_center]„Este un eveniment deosebit. Un partid politic înseamnă muncă de voluntariat pe un set de principii prin care poți să schimbi viața oamenilor. Faptul că am primit astăzi în partid atâția membri – mulți dintre ei, foarte tineri – este încurajator pentru noi, deoarece, conform noii viziuni, vom întări echipa cu profesioniști, astfel încât să facem față multor așteptări și dorințe de mai bine ale oamenilor.”, a declarat Constantin Toma la sfîrșitul ședinței.[/quote_box_center]DSC_0032
PSD Buzău este cel mai mare partid de la Buzău, numărând, la nivelul întregului județ, aproape 12.000 de membri. Odată cu primirea carnetelor, cei 103 membri sunt înscriși în organizațiile sectoriale și devin membri de partid cu acte-n regulă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: