CORONAVIRUSEconomicȘtirile zilei

GALERIE FOTO: S-a deschis spălătoria auto Petrom Transilvaniei | Odorizant gratis la fiecare jeton cumpărat

O nouă spălătorie auto s-a deschis la ieșire din Buzău spre Brașov, într-o zonă intens circulată, în care nu exista nicio astfel de stație. Reprezentanții spălătoriei oferă un odorizant auto gratuit la fiecare jeton cumpărat, începând de sâmbătă, 3 septembrie.

Spălătoria auto Petrom Transilvaniei se află pe DN10, la ieșirea spre Brașov, lângă reprezentanța Skoda și funcționează în incinta benzinăriei cu același nume. Administratorii au dotat noua spălătorie cu echipamente profesionale de mare presiune, care asigură o curățare eficientă a autovehiculului. Prețul unui jeton este de 3 lei și asigură o spălare de 3 minute. Cei care doresc să își curețe mașina la interior pot opta pentru aspiratorul de ultimă generație, care vine la pachet cu parfumul satinizant, în schimbul unei fise de 3 lei / 7 minute de funcționare.

Începând de sîmbătă, 3 septembrie, și până sâmbăta viitoare, 10 septembrie, reprezentanții spălătoriei oferă un odorizant auto gratuit pentru fiecare jeton cumpărat. Spălătoria este deschisă 24/24.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!