Economic Știrile zilei

Ghișeu special în Primăria Buzău | Cui i se adresează

Primăria schimbă strategia în ceea ce privește relația cu mediul de afaceri buzoian. Edilul de la Palatul Comunal a decis să acorde mai multă atenție  firmelor din municipiul Buzău, care varsă la bugetul local 95% din totalul încasărilor.

Constantin Toma a anunțat, ieri, că va înființa un ghișeu special la Direcția Impozite și Taxe din Primăria Buzău. Noul ghișeu, activ începând chiar de astăzi, se adresează exclusiv firmelor din municipiu, care își vor putea achita taxele fără a mai sta la coadă, alături de contribuabilii persoane fizice.

Măsura se vrea a fi o facilitate acordată mediului privat, care contribuie consistent la bugetul local buzoian. „Și așa nu putem face mare lucru pentru ei.”, a spus edilul, referindu-se la agenții economici din oraș.

Pe lângă această formă de susținere a mediului privat, Primăria Buzău va mai oferi o sută de legitimații de parcare gratuită primilor o sută de contribuabili – persoane juridice – din municipiu. Reprezentanții firmelor care le vor primi le vor putea folosi pentru a parca gratuit în orice parcare publică din municipiu.

95% din încasările Direcției Economice vin de la firmele din Buzău. În fața fiecărei instituții publice din Buzău vorm avea câteva locuri speciale de parcare. Legitimațiile le voi semna personal și le vom da primilor o sută de mai mari contribuabili din Buzău. Ca primar, nu pot sa le fac nicio facilitate. Măcar atât să putem face pentru ei.”, a declarat primarul Constantin Toma.

Tot ieri, primarul municipiului Buzău a anunțat că va crea indicatoare rutiere speciale, care să îi îndrume pe cetățeni către firmele din oraș.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

/* ]]> */