SportȘtirile zilei

Gloria Buzău ar putea fi preluată de un investitor privat

Fluctuat nec mergitur. Gloria Buzău se încăpățânează să rămână în viață, asta după ce Primăria Buzău a anunțat că nu dorește să îi mai asigure finanțarea. „Nu vom mai finanța echipa de fotbal Gloria Buzău. Eventual, va fi un investitor la Gloria, căruia îi vom pune la dispoziție toate facilitățile.”, a spus primarul Constantin Toma, cel care a și anunțat un posibil acționariat privat la clubul-fanion al Buzăului.

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a anunțat în exclusivitate pentru șansanews.ro că un investitor privat s-ar fi arătat interesat să preia Gloria, iar asta ar putea însemna continuarea parcursului de către echipa buzoiană și speranța că va putea accede în eșalonul superior.

” Se pare că sunt persoane interesate care ar putea prelua echipa de fotbal. Sunt persoane private. Nu știm mai multe în acest moment. Decizia rămâne definitivă. Nu vom mai finanța echipa de fotbal Gloria Buzău. Eventual, va fi un investitor la Gloria, căruia îi vom pune la dispoziție toate facilitățile, cum se întâmplă exclusiv în țările occidentale. Au fost discuții purtate direct cu oficialii de la Gloria, nu cu mine. Dimineață a apărut această idee. Eu am plecat dimineață la întâlnirea cu premierul și nu știu ce s-a mai întâmplat. Nu am mai primit niciun telefon până acum, însă ar fi un investitor interesat”, a declarat Toma pentru șansanews.ro.

Ieri, Sport Club Municipal Gloria Buzău a anunțat retragerea echipei de fotbal masculin din campionatul național al Ligii a 2-a Casa Pariurilor, începând cu data de 19 ianuarie 2021, după infomarea, în prealabil, a Federației Române de Fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button