Educaţie

IEPURAȘUL A SOSIT ȘI LA PREȘCOLARII DIN CADRUL CENTRULUI ȘCOLAR PENTRU EDUCAŢIE INCLUZIVĂ  BUZĂU

În apropierea sărbătorilor de Paști, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă  Buzău a avut loc cea de-a patra  activitate din cadrul proiectului educațional județean  „Copii suntem  cu  toții”, din cadrul Strategiei Nationale de Actiune Comunitara (SNAC) derulat în anul școlar 2016/2017.

Proiectul este inițiat și coordonat de Școala Gimnazială ,,Ion Creangă“ Buzău, – director  prof. Vornicu Daniela și prof. Teodorescu Daniela -, în parteneriat cu C.S.E.I. Buzău – prof. Nechita Mihaela, prof. Nița Luminița, prof. coordonator SNAC, Cimpoca Silvia și C.J.R.A.E Buzău, director prof. Dan Pîslaru.

„Scopul  acestui proiect este   organizarea unor activități extracurriculare de ajutorare a copiilor cu dezabilități sau defavorizați social.  Cele patru activități desfășurate până acum ne-au ajutat să ne apropiem de copiii cu dizabilități și să ne distrăm împreună ca o mare familie. Cred că acest proiect are un impact pozitiv asupra copiilor implicați dar și asupra noastră, a cadrelor didactice, a părinților. Aceste activități nu ar fi posibile fără implicarea părinților și a colectivului de cadre didactice voluntare doamnele prof. Vornicu Daniela, prof. Teodorescu Daniela, prof. Vlad   Nicoleta, educ. Irimia Marilena, educ. Zamfir Gina – Mariana, înv. Mărăcineanu Rodica și înv. Nedelcu Mita de la școala noastră’’, a transmis directorul Școlii Gimnaziale „Ion Creangă“, prof. Vornicu Daniela.

„Cu ocazia sosirii primăverii, am fost să-i vedem pe prietenii noștrii dragi de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Buzau, nivel  preșcolar. Copiii deja s-au obișnuit cu noi și ne-au primit cu multă caldură, ei  așteaptă de fiecare dată cu nerăbdare să ne vadă și să facem diferite activități împreună. Cu ajutorul părinților copiilor de la grupele  noastre,  am colectat și  dus dulciuri pentru copilași, jucării, hăinuțe. materiale necesare pentru confecționarea colajelor și felicitărilor. Impreună cu ei am desenat, lipit și realizat felicitari de Paști. Le mulțumim doamnelor prof. Nechita Mihaela, prof. Niță Luminița si prof.  Cimpoca Silvia, pentru căldura și prietenia cu care ne așteaptă de fiecare dată!”, declarat prof. Daniela Teodorescu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close