Știrile zilei

Imagini dramatice, în Parcul Crâng (foto)

Un căprior a fost găsit, astăzi, agonizând în Parcul Crâng, cu dublă fractură la un picior. Animalul a fost descoperit de trecătorii care au anunțat autoritățile.

Căpriorul a primit îngrijiri medicale de la un medic veterinar și a fost dus la Centrul de Reabilitare pentru animalele sălbatice de la Petrești, județul Vrancea.

„Un început de săptămână trist! Un căprior a fost găsit agonizând în vecinătatea eleșteului din Crâng având o dublă fractură la un picior. Nu a fost lovit de vreo mașină pe alei, ci a suferit un accident, probabil alergat de câini în pădure! Împreună cu medicul veterinar al Urbis Serv și reprezentanții Ocolului Silvic am încercat să găsim soluții pentru salvarea acestui exemplar. Îi mulțumesc public medicului veterinar Valentin Doană pentru sprijinul acordat! Cu piciorul în gips, căpriorul a ajuns prin grija Urbis Serv la Centrul de Reabilitare pentru animale sălbatice de la Petrești(Vrancea). Chiar dacă sunt șanse minime de recuperare, este de datoria noastră a buzoienilor să facem toate eforturile pentru salvarea faunei din pădurea Crâng. Eu am toată încrederea că medicii veterinari vor reuși să-i salveze piciorul și o să-l revedem din nou zburdând prin Crâng.”, a scris viceprimarul Buzăului, Ionuț Apostu, pe contul său de Facebook.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5