Știrile zilei

Impact devastator pe E85 | Trei persoane încarcerate

Ambii șoferi sunt din Buzău.

Trei oameni au rămas captivi în autoturismele distruse, după un impact produs în această seară pe E85, la ieșirea din municipiul Urziceni către Buzău,

În total, în cele două maşini se aflau cinci persoane, însă pentru trei dintre ele, pompierii de la Descarcerare au fost nevoiţi să intervină de urgenţă pentru a le scoate din maşinile transformate în mormane de fiare.

„Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați în jurul orei 20:05, să intervină la un accident rutier produs pe DN2, la ieșirea din municipiul Urziceni spre Buzău, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și cinci ambulanțe SAJ Ialomița, dintre care una tip C de la substația Slobozia.

Din evenimentul rutier au rezultat cinci victime de sex masculin, din care trei încarcerate. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimelor rămase încarcerate, ulterior toate cele cinci victime după acordarea primului ajutor medical au fost preluate și transportate de echipajele medicale de la locul intervenției, la Spitalul Municipal Urziceni, cu politraumatisme multiple.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil”, se arată într-o informare a ISU Ialomiţa.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button