Știrile zilei

În atenția șoferilor | Anunț al Primăriei Buzău

În vederea executării lucrărilor de asfaltare în zona intersecției ( sens giratoriu) Bulevardului 1 Decembrie 1918 – Pasaj Drăgaica, Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier închiderea în data de 06.04.2024, începând cu orele 06:00, a circulației autovehiculelor pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu strada Independenței și Bulevardul Unirii-Calea Eroilor, respectiv pe Pasajul Drăgaica de la intersecția Șoselei Drăgăicii cu strada Dimitrie Filipescu până la intersecția cu Bdul 1 Decembrie 1918, pe ambele sensuri de mers.

          Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

PRIMAR,

Constantin Toma

 

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

7 Comments

 1. Falimentarule, dumneata creezi disconfort de 4 ani, de cand am fost indeajuns de destepti incat sa iti respingem referendumul de imbogatire a neamului tau!
  Lasa-ne, ne-ai terminat, lasa-ne ca ne-am lamurit!
  Nu ai nici un fel de vocatie manageriala! Nici un plan, nici o viziune, nimic! Totul dupa ureche si dupa interese.
  Intr-o tara normala tu nu ai primi spre administrare nici macar o taraba cu patrunjel in piata!
  Dar Romania e bolnava, din pacate.

 2. DA ASA E IN LOC SA STRICE PE UNIRII PUNCTELE TERMICE SI SA FACA PARCARI A DISTRUS TOT TERUNUL DE LINGA IAZUL MORILOR IL DE TINE FETELE LUI ASA CA LA VOT SI TRIIS ACASA

 3. Ai nenorocit tot orasul,o bataie de joc,dupa cateva saptamani e mai rau ca inainte, nu ai facut nimic concret, sustii toti prostii in toate institutiile statului, toti prostii in scoli,ai pus toti prostii in functii de conducere,ai pus o proasta directoare la scoala aia de rromi din simileasca care si-a adus toate neamurile,pe redusul de fisu si nesimtitul de barbacsu pentru care a inventat posturi fantoma la scoala,ca pana la urma cu sustinea lu toma e scoala ei,ne-am saturat de mizeria pe care ai creat-o in Buzau primarule ordinar ce esti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button