Educaţie

În Săptămâna Europeană a Tineretului / Workshop-uri pentru tineri la Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei

A devenit un obicei pentru Sectorul Învățământ și activități cu tineretul de la Arhiepiscopie să fie alături de tinerii buzoieni în tot ceea ce privește consilierea și orientarea lor.
Pentru a marca Săptămâna Europeană a Tineretului (4-10 mai), pr. prof. Cristian Marius Dima, consilier eparhial, a adresat o invitație tuturor tinerilor din Buzău care doresc să participe la workshopurile ce vizează pregătirea și rafinarea discursului public. dimma
„Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei vine in intampinarea nevoilor de dezvoltare, si chiar de desavarsire, ale elevilor, studentilor si a tinerilor, in general, cu o serie de activitati menite sa faciliteze participarea, includerea si angajabilitatea tinerilor pe piata educationala europeana, pe piata muncii si, bineinteles, in activitatile curente ale Bisericii locale.” a precizat inspectorul responsabil de învățământ și activitățile cu tineretul.
Prin activitatile proiectate,  organizatiilor din 33 de tari europene, care celebreaza Saptamana Europeana a Tineretului, cu sute de initiative, cu si pentru tineri.
„Nu ne vom opri aici, ci vom continua sa diversificam agenda Sectorului nostru, cu alte activitati de training, tabere, excursii si, bineinteles, cu participarea a peste 50 de tineri la cel mai mare eveniment dedicat tinerilor ortodocsi, in tara noastra, Reuniunea Europeana a Tinerilor Ortodocsi, care se va desfasura in septembrie 2015, la Cluj-Napoca – Capitala Europeana a Tineretului”, a mai transmis pr. prof. Cristian Marius Dima.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button