Administrație

Încă o stradă cu sens unic în Buzău?

Municipalitatea s-a deschis către buzoieni și i-a încurajat să vină cu idei privind creșterea calității vieții în oraș. Așa se face că astăzi, propunerile oamenilor devin realitate prin largul concurs al primarului. Cele mai multe dintre ele se referă la modificarea regimului de circulație pe anumite artere.

O nouă stradă din Buzău ar putea avea sens unic după solicitarea unui cetățean venită pe domnuleprimar.ro. Este vorba despre Bâsca, o străduță liniștită, conexă bulevardului Nicolae Bălcescu, dar care, din cauza îngustimii, se blochează ori de câte ori din direcții opuse trec două mașini:

În răspunsul său, edilul de la Palatul Comunal a lăsat să se înțeleagă faptul că propunerea are cele mai mari șanse să obțină aprobare în Comisa pentru securitate rutieră a municipiului, acolo unde s-au luat cele mai importante decizii din ultimul an privind traficul urban.

Strada Bâsca pornește de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din dreptul Arhivelor Naționale și ajunge în Colonel Buzoianu, la Blocul Magnolia. În nomenclatorul stradal apar trei străduțe distincte: Bâsca Mare, Bâsca Mică și Aleea Bâsca, însă locuitorii se plâng de apariția unor situații atipice. De pildă, trei familii care locuiesc la nr. 3, dar pe străduțe diferite, ar avea în buletine aceeași adresă: Strada Bâsca, nr. 3.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. O idee foarte buna. Acelasi lucru ar trebui facut si pe aleile care duc din bulevardul Balcescu catre parcarea din spatele liceului Pedagogic (in spatele bisericii). In fiecare dimineata parintii care isi lasa copiii la scoala trebuie sa dea examenul nervilor, deoarece vin masini din ambele sensuri si aleile inguste se blocheaza, parcarea fiind aglomerata este foarte greu sa treaca unele pe langa altele… Nu ar fi rau sa se poata circula doar intr-un singur sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button