Râmnicu SăratȘtirile zilei

Încă o stradă din municipiu, pregătită pentru asfaltare

Marea asfaltare de la Râmnicu Sărat continuă săptămâna aceasta cu strada Lt. Sava Roșescu. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Municipiului Râmnicu Sărat, care postează constant pe Facebook date și imagini din timpul lucrărilor.

Săptămâna trecută, strada Al. Odobescu a primit primul strat de asfalt. Totodată, s-a asfaltat și parcarea din zona celor trei blocuri de locuințe sociale și de tip ANL, care sunt construite în această perioadă.

Potrivit edililor râmniceni, în scurt timp vor începe lucrările și în cartierul Extindere Slam Râmnic, pe strada Mihail Sadoveanu.

Ziele acestea este însă rândul străzii Lt. Sava Roșescu să vadă primul strat de asfalt.

Strada Alexandru Odobescu / foto: Municipiul Râmnicu Sărat

Strada LT. SAVA ROȘESCU este pregătită zilele acestea pentru asfaltare de către echipa de constructori.”, au scris administratorii paginii Municipiul Râmnicu Sărat pe Facebook.

Între timp, lucrările de construcție a celor trei blocuri de locuințe din cartierul Alecu Bagdad înaintează într-un ritm bun, iar în curând vor deveni casă pentru mai bine de 60 de familii.

Tot în această perioadă au loc lucrări de construcție a Centrului socio-medical integrat, amplasat în spațiul fostului Comandament al Unității Militare (foto). Lucrările sunt în grafic și vor fi recepționate până la finalul acestui an.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button