EconomicȘtirile zilei

Încasări record, în primele două zile de Drăgaică

Sâmbătă s-a dat startul celei de-a două sute patruzeci și una ediții a târgului Drăgaica, manifestare ce atrage tot mai mulți vizitatori, de la an la an. Prezența a fost una record pentru primele două zile ale efervescentului festival buzoian, iar încasările au fost pe măsură.

Deschiderea oficială a avut loc sâmbătă, la ora 17:00, deși porțile târgului erau deschise încă de dimineață. Intrarea în prima zi a Drăgăicii a fost liberă pentru toată lumea, duminică începându-se taxarea cu doi lei pentru fiecare persoană.

Motive de bucurie nu au avut doar organizatorii, care au numărat circa 28.000 de vizitatori în cele două zile de târg, ci și comercianții din Drăgaică. Terasele care vând mici și bere au lucrat încontinuu pentru a satisface cererea uriașă a miilor de clienți.

Comediile nu s-au oprit nici ele, iar micile afaceri cu porumb fiert sau gogoși au terminat role întregi de bonuri.

În timpul săptămânii, cifrele vor mai scădea, însă week-endurile și ultimele zile ale festivalului vor fi marcate de noi creșteri.

Drăgaica se va încheia luni, 24 iunie 2019, dar până atunci, pe scena festivalului vor urca nume sonore ale muzicii românești (vezi programul atașat mai sus).

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button