Știrile zilei

Înduioșător | Ce s-a întâmplat cu puiul de căprioară găsit în Parcul Crâng

Puiul de căprioară găsit, zilele trecute, de un buzoian în Parcul Crâng a fost „adoptat” de o căţeluşă şi se hrăneşte acum sugând de la aceasta, alături de puiul de câine. Imaginile publicate de viceprimarul Ionuț Apostu sunt înduioșătoare.

Un pui de căprioară ajuns zilele trecute în grija autorităţilor locale din Buzău după ce un trecător l-a observat singur în Parcul Crâng din municipiu şi a crezut că este abandonat a fost predat în grija AJVPS Buzău pentru a fi trimis în Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice de la Focşani. Ajuns însă în curtea AJVPS, puiul de căprioară a fost adoptat imediat de o căţeluşă.

Viceprimarul municipiului Buzău, Ionuţ Apostu, a postat pe Facebook un filmuleţ în care se vede cum puiul de căprioară se hrăneşte de la „mama” lui adoptivă, alături de noul său „frate”.

”Dacă cei mai mulți nu dădeau nici o șansă la viață puiuțului de căprioară găsit în Crâng, grație unor oameni cu suflet mare de la AJVPS Buzău, puiul a fost preluat în menajeria lor alături de celelalte animale, și, aproape de neimaginat, a fost adoptat de o cățelușă alături de puii ei”, a scris Apostu pe Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!