Știrile zilei

Instituție publică din Buzău, ANUNȚ de angajare

FII LA CURENT CU NOUTĂȚILE! ÎNSCRIE-TE ÎN GRUPUL DE FACEBOOK „ȘTIRILE REPORTER BUZOIAN”!

Spitalul Județean de Urgență Buzău scoate la concurs trei posturi vacante de personal nemedical, înscrierile fiind în plină desfășurare. Este vorba de un post de referent de specialitate gradul III în cadrul Serviciului Achiziții, un post de tehnician economist gradul I cu studii superioare de scurtă durată, în cadrul Oficiului de Calcul și de un post de îngrijitoare la Serviciul Administrativ.

Candidații interesați de unul din cele trei posturi își pot depune dosarele de înscriere la concurs până pe data de 14 februarie, înscrierea făcându-se la Serviciul de Resurse Umane al spitalului, contra unei taxe de concurs în valoare de 50 de lei.

În cazul posturilor de referent și de tehnician economist, candidații trebuie să aibă cunoștințe de operare PC, Word și Excel, să dețină diplomă de licență în domeniul economic/juridic, respectiv economic/tehnic studii superioare de scurtă durată și să aibă vechime de cel puțin șase luni în specialitate – în cazul postului de referent – și șase ani și șase luni, în cazul postului de tehnician economist.

Mai multe detalii despre concurs pot fi obținute accesând acest LINK.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: