Știrile zilei

Întâia noapte de relaxare, întâiul carnagiu pe șosea

Trei tineri și-au pierdut viața azi-noapte, în județul Suceava, după ce șoferul unui autoturism Maserati, ce rula cu 180 km/oră, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Trei tineri cu vârste cuprinse între 23 și 30 de ani au murit.

Potrivit Ziar de Suceava, accidentul rutier cumplit s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Poiana Stampei. La miezul nopții, bolidul circula cu 180 km/h prin localitate în momentul în care șoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat și a lovit mai multe obstacole, fiind efectiv făcut praf.

„Un autoturism răsturnat pe cupolă, în afara părţii carosabile, pe raza localităţii Poiana Stampei. Trei persoane au rămas încarcerate în interiorul maşinii, iar la faţa locului au fost trimise două autospeciale pentru descarcerare şi ambulanţe SMURD, cu sprijinul unui echipaj de ambulanţă judeţean. A fost solicitat şi sprijinul colegilor de la ISU Bistriţa-Năsăud, care au intervenit cu două ambulanţe SMURD, una dintre ele fiind de terapie intensivă mobilă.

Victimele încarcerate, toate trei în stare de inconștiență, au fost extrase dintre fiarele contorsionate şi imediat s-a trecut la manevrele de resuscitare. Din nefericire, după finalizarea protocolului, s-a declarat decesul pentru toate cele trei victime”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

În mașină se aflau trei tineri: unul de 23 de ani și doi în vârstă 30 de ani. Toți trei au fost scoși inconștienți dintre fiarele mașinii și nu au mai avut nicio șansă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button